Karaman'da Oda-Borsa Meclis Üyeleri Müşterek Toplantısı Yapıldı

Karaman'da Oda-Borsa Meclis Üyeleri Müşterek Toplantısı Yapıldı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası ile Karaman Ticaret Borsası Meclis Üyeleri Müşterek toplantısı KTSO toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya Karaman Ticaret Odası Meclis Başkanı M.Gökhan Alkan, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay ve Meclis üyeleri ile Karaman Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ekrem Çavaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Baştuğ ile Meclis Üyeleri, Karaman Kadın Girişimci ve Genç Girişimci Üyeleri katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan M.Gökhan Alkan; “Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarımız, Meclis Üyeleri, Kadın ve Genç Girişimci Üyelerimiz Müşterek toplantımıza hoşgeldiniz. Bu toplantıda sizlerinde değerli katılımlarıyla ilimiz ekonomisinin değerlendirmesini yapacağız.” dedi.

Karaman TSO’nun organizasyonunda düzenlenen toplantı sonrasında verilen yemekte bir araya gelen Meclis Üyeleri; Türkiye’de özellikle ekonomik alanda yaşanan son gelişmeleri ele alarak, Karaman’daki yatırımları değerlendirdiler.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber