Karaman’da Pazar ve Pazartesi Günü Hayatını Kaybedenler

Karaman’da Pazar ve Pazartesi Günü Hayatını Kaybedenler

Karaman’da hayatını kaybedip Karaman Belediyesi vefat edenler ilanlarında yer alan isimler şu şekilde

Aslen Karamanlı olup Hacı Celal Mahallesinde ikamet etmekte olan Hatice Gülcan (64) vefat etmiştir. Cenazesi 8 Temmuz Pazartesi günü öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Zengen Köyünden olup Yeni Mahallede ikamet etmekte olan Anakız Arslan (88) vefat etmiştir. Cenazesi 8 Temmuz Pazartesi günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Fenari Mahallesinde ikamet etmekte olan İbrahim Ayhan (50) vefat etmiştir. Cenazesi 7 Temmuz Pazar günü öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Kılbasanlı olup Kazımkarabekir Mahallesinde ikamet etmekte olan Arife Palaz (75) vefat etmiştir. Cenazesi 7 Temmuz Pazar günü öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.
 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber