Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman Belediyesi Vefat ilanlarında dün ve bugün yer alan hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

Aslen Üçbaş Köyünden olup Urgan Mahallesinde ikamet etmekte olan Fahri Çakan (59) vefat etmiştir. Cenazesi 27 Haziran Perşembe günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Ekinözü Köyünden olup Kazımkarabekir Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Aşıran (88) vefat etmiştir. Cenazesi 27 Haziran Perşembe günü öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Cedit Mahallesinde ikamet etmekte olan Bahattin Özkur (80) vefat etmiştir. Cenazesi 26 Haziran Çarşamba günü öğle namazına müteakip Kır Mahalle Büyük Camiden kaldırılmıştır..

Aslen Medreselik Köyünden olup Hürriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Ahmet Kahve (85) vefat etmiştir. Cenazesi 26 Haziran Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber