Karaman’da Şüpheli Ölüm

Karaman’da Şüpheli Ölüm

Karaman Hürriyet Mahallesinde eşinden ayrı yaşayan Ferrahi Sungur ölü bulundu.

Aslen Cerit köyünden Ömer Sungur’un oğlu Ferrahi Sungur (36) isimli vatandaş eşi ile ayrılma aşamasında olduğu için Hürriyet Mahallesi’ndeki evinde birkaç aydır yalnız yaşamakta idi.

4-5 gündür genç adamdan haber alamayan yakınları evine gelerek kendisine ulaşmak istedi. Kapıyı açan olmayınca durumdan şüphelenen yakınları polise haber verdi.

Eve girildiğinde genç adamın cansız bedeni ile karşılaşıldı. İlk incelemelerde genç adamın birkaç gün önce ölmüş olabileceği bilgisi edinilirken, kesin sonuç otopsi raporlarında belli olacak.

Ferrahi Sungur’un cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Karaman Yeşilcami’de kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber