Karaman'da "Teknoloji Bağımlılığı ve Aile" Konferansına Davet

Karaman'da "Teknoloji Bağımlılığı ve Aile" Konferansına Davet

Karaman'da "Teknoloji Bağımlılığı ve Aile" Konferansı Düzenleniyor

Karaman'da teknoloji bağımlılığı ve aile ilişkileri üzerine önemli bir konferans gerçekleştirilecek. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Talim ve Terbiye Kurulu Üyesi Mehmet Baki Öztürk'ün konuşmacı olarak katılacağı etkinlik, 17 Mayıs Cuma günü saat 20:30'da Yunus Emre Konferans Salonu'nda yapılacak.

Konferansta, teknolojinin aile yaşamı üzerindeki etkileri ve teknoloji bağımlılığının önlenmesi için alınabilecek tedbirler ele alınacak. Mehmet Baki Öztürk, özellikle çocuklar ve gençler arasında hızla artan teknoloji bağımlılığının aile içi iletişimi nasıl etkilediğini ve bu bağımlılıkla mücadelede ailelerin rolünü detaylı bir şekilde anlatacak.

Etkinlik Detayları
Konferans Başlığı: Teknoloji Bağımlılığı ve Aile
Konuşmacı: Mehmet Baki Öztürk (MEB Talim ve Terbiye Kurulu Üyesi)
Tarih: 17 Mayıs Cuma
Saat: 20:30

Yer: Yunus Emre Konferans Salonu, Karaman

Tüm Karaman halkı bu önemli etkinliğe davetlidir. Teknolojinin hayatımızdaki yeri ve aile içi ilişkiler üzerindeki etkilerini daha iyi anlayabilmek için bu konferansı kaçırmayın.

mehmetbakiozturk.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber