KMÜ Mezunlarına Yönelik Mentörlük Programı Başlıyor

KMÜ Mezunlarına Yönelik Mentörlük Programı Başlıyor

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mezunlar Derneği ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından başlatılan "Mezundan Mezuna Mentör & Menti" programı ile tecrübe paylaşımı hedefleniyor.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Mezunlar Derneği ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, yeni bir mentörlük programı başlatıyor. "Mezundan Mezuna Mentör & Menti" adı verilen program, KMÜ mezunlarının meslektaşlarına ilham vereceği ve tecrübelerini paylaşacağı bir platform sunacak.

Program Detayları
Mentörlük; belirli bir deneyim, bilgi birikimi, beceri veya uzmanlığa sahip bir kişinin, bir başkasının kişisel veya mesleki anlamda gelişimini ele alınan konularla bağlantılı tavsiyeler vermesi, yol göstermesi anlamına gelir. Menti ise yeni girdiği sektörde bilgi, beceri ve tavır geliştirmek isteyen veya bulunduğu konumda karşılaştığı bir problemi en verimli şekilde nasıl çözebileceğini öğrenmek isteyen kişidir.

Başvuru ve Katılım
Program kapsamında mezunlar, tecrübe durumlarına göre mentör veya menti pozisyonuna başvuru yapabilecekler. Başvurular sonrasında KMÜ Mezunlar Derneği tarafından çevrimiçi veya yüz yüze programlar planlanacak. Yüz yüze toplantıya katılabilme durumuna göre katılımcılar üniversitede ağırlanacak. Toplantının çevrimiçi gerçekleşmesi halinde ise toplantı bilgileri mentör ve mentilerine iletilecek.

Başvuru Bilgileri
Mezundan Mezuna Mentör & Menti programına başvurular, https://kmu.edu.tr/kariyer/sayfa/16358/mentor--and--menti/tr adresi üzerinden yapılabilecek. Bu program, mezunların birbirleriyle bilgi ve deneyim paylaşımı yaparak, mesleki gelişimlerini desteklemeyi amaçlıyor.

kmu3262.jpg

4-sosyal-medya.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber