Karaman’da Trafik Kazası

Karaman’da Trafik Kazası

Araçlarda bulunan hamile bayanlar korkuttu

Dün gece Beyazkent Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazası, araçlarda bulunan her iki ailenin de yüreklerini ağızlarına getirdi.

Bekir Sıtkı Erdoğan Ortaokulu ve Özdoğru Cami arasında bulunan 1006 nolu sokakta ilerlemekte olan 70 DU 956 plakalı otomobil ile 1021 nolu sokakta ilerleyen 42 KG 772 plakalı otomobil tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu çarpıştı.

Kazada maddi hasar meydana gelirken her iki araçta da bulunan hamile bayanların yaralanması aileleri korkuttu. Olay yerine sevk edilen ambulans ile Karaman Devlet Hastanesi’ne götürülen yaralılar Raziye V. ve Aliye Y. İlk tedavilerinin ardından bebeklerinin sağlık durumlarının anlaşılması için kadın doğum servisine sevk edildi.

Hafif şekilde yaralanan anne adaylarının ve bebeklerinin sağlık durumlarının iyi olduğu ilk edinilen bilgiler arasında.

Kaza yerine gelen polis ekipleri de yaptıkları incelemenin ardından kaza ile ilgili tahkikatı devam ettiriyorlar.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber