Karaman’da Vefat Eden Akkuş, 3 Yıl Önce Oğlunu Kaybetmişti

Karaman’da Vefat Eden Akkuş, 3 Yıl Önce Oğlunu Kaybetmişti

Ecel Minik Metehan’ı Yangında Yakalamıştı, Baba Mehmet Şahin Akkuş ise soğuk bir gecede hayatını kaybetti.

Karaman’da hafta sonu yaşanan olayda Karaman Organize Sanayi Bölgesinde bir soğuk hava civarında hareketsiz halde bir vatandaşın yattığı görüldü.
Durumun 112 sağlık ekiplerine haber verilmesinin ardından Mehmet Şahin Akkuş olduğu öğrenilen vatandaş vakit kaybetmeden Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Akkuş hayatını kaybetti. 

Karaman’da 2017 yılı kasım ayında Gazidükkan Mahallesinde yaşanan ev yangınında Anne Nimet Akkuş ve kızı Hümeyra Akkuş yaralı olarak kurtulmuş, yanan alandan saklanan Akkuş’un oğlu minik Metehan dumandan zehirlenerek hayatını kaybetmişti.  

Aslen Taşkale Köyünden olup Tapucak Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Şahin Akkuş (48) bugün Karaman Şehir Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden baba ve oğluna Allah’tan rahmet diler yakınlarına sabırlar dileriz.


 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber