Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da dün ve bugün hayatını kaybeden hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde.

Aslen Göcer Köyünden olup Alişahane Mahallesinde ikamet etmekte olan Emine Şen (82) vefat etmiştir. Cenazesi 24 Temmuz Çarşamba günü öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Hacı Celal Mahallesinde ikamet etmekte olan Ülfüye Baş (73) vefat etmiştir. Cenazesi 24 Temmuz Çarşamba günü öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Valide Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Sabri Gelmez (77) vefat etmiştir. Cenazesi 24 Temmuz Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılacaktır.

Aslen Avgan Köyünden olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Ramazan Şimşek (85) vefat etmiştir. Cenazesi 23 Temmuz Salı günü öğle namazına müteakip Siyaser Camisinden kaldırılmıştır.

Karaman'da vefat eden hemşehrilerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber