Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da bugün öğle namazında defnedilen ve ikindi namazında defnedilecek vatandaşlarımızın bilgileri şu şekilde.

Aslen İhsaniye Köyünden olup 4. Tokide ikamet etmekte olan Beytullah Yanık (29) vefat etmiştir. Cenazesi 6 Ağustos Salı günü öğle namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Şeyh Şamil Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Keçili (79) vefat etmiştir. Cenazesi 6 Ağustos Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Alişahane Mahallesinde ikamet etmekte olan Nadire Tunçdemir (89) vefat etmiştir. Cenazesi 6 Ağustos Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Aşağı Akın Köyünden olup Fatih Mahallesinde ikamet etmekte olan Durdu Ay (75) vefat etmiştir. Cenazesi 6 Ağustos Salı günü ikindi namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılacaktır.

Aslen Kozlubucak Köyünden olup Zembilli Mahallesinde ikamet etmekte olan Gülhayat Eğlence (9) vefat etmiştir. Cenazesi 6 Ağustos Salı günü ikindi namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılacaktır.
 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber