Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da hafta sonu ve bugün vefat edenlerin bilgileri şu şekilde.

Aslen Karamanlı olup Hürriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Çavdar (65) vefat etmiştir. Cenazesi 5 Ağustos Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Kır Mahalle Büyük Camiden kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Yeşil Ada Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali Ses (82) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Ağustos Pazar günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Ereğlili olup Sakabaşı Mahallesinde ikamet etmekte olan Derviş Kıratlı (82) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Ağustos Pazar günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Seyit Hasan Köyünden olup Mehmet Bey Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Uyar (94) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Ağustos Pazar günü öğle namazına müteakip Siyaser Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Hadimli olup Sümer Mahallesinde ikamet etmekte olan Anakadın Küçüker (88) vefat etmiştir. Cenazesi 3 Ağustos Cumartesi günü öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.
 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber