Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da vefat edip defnedilenler

Aslen Karamanlı olup Cedit Mahallesinde ikamet etmekte olan Halil İbrahim Şahin (75) vefat etmiştir. Cenazesi 30 Temmuz Salı günü ikindi namazına müteakip Kır Mahalle Büyük Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Kılbasanlı olup Ahi Osman Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali Rıza Akdağ (83) vefat etmiştir. Cenazesi 30 Temmuz Salı günü ikindi namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Başkışla Köyünden olup Valide Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Ramazan Özdemir (74) vefat etmiştir. Cenazesi 30 Temmuz Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Barutkavran Köyünden olup Zembilli Mahallesinde ikamet etmekte olan Emine Çakan (80) vefat etmiştir. Cenazesi 30 Temmuz Salı günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber