Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da bu hafta Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü hayatlarını kaybedenler şu şekilde;

13.11.2017

*Aslen Karaman’lı olup, Hürriyet mahallesinde ikamet etmekte olan itfaiye de çalışmakta olan Cezayir oğlu Mehmet Kumlu’nun oğlu Halil Kumlu vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip Musalla kaldırılmıştır.

*Aslen Mandason Köyün’den olup, Taptuk Emre mahallesinde ikamet etmekte olan Asya, Halil, Muzaffer, Songül ve Fatma Yeni'nin anneleri Meryem Yeni vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip Yeşilcamii kaldırılmıştır.

*Aslen Burhan Köyün’den olup, Alacasuluk mahallesinde ikamet etmekte olan Almanca öğretmeni İbrahim Uçar’ın babası Gazi okulundan emekli öğretmen Kezban Uçar’ın kayın pederi Avukat Merve Uçar’ın dedesi Saffet, Kenan ve Leyla Uçar’ın babaları Ali Uçar vefat etmiştir.

Cenazesi ikindi namazına müteakip Burhan Köyü’nden kaldırılmıştır.

14.11.2017

*Aslen Elmadağ Köyün’den olup, Elmadağ Köyü’nde ikamet etmekte olan merhum Mustafa Yarat’ın eşi Meryem Yarat vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip Siyahser mezarlığından kaldırılmıştır.

15.11.2017

*Aslen Karacaören Köyün’den olup, Cedit mahallesinde ikamet etmekte olan İsa ve Yusuf Konuksever’in anneleri Durmuş Konuksever’in eşi Fadimana Konuksever vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip Kırmahalle Büyük Camii’den kaldırılmıştır.

*Aslen Kılbasan Köyün’den olup, Kılbasan Köyü’nden ikamet etmekte olan merhum Hacı Emin oğlu Atilla Kılıçaslan vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip Kılbasan Köyü’nden kaldırılmıştır.

*Aslen Yeşildereli olup, Belçikada ikamet etmekte olan Hasan Akay’ın eşi Mustafa, Süleyman, Hüseyin, Bağçiçek’in ablası Fadime Akay vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip musalladan kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dileriz.
 

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber