Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da bu hafta Perşembe ve Cuma günü hayatlarını kaybedenler şu şekilde;

14.12.2017

*Aslen Üçkuyu Köyü’nden olup, Üçkuyu Köyü’nde ikamet etmekte olan Belediyeden emekli Mustafa Karalı’nın babası İbrahim Karalı vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip Üçkuyu Köyü’nde kaldırılmıştır.

*Aslen Özdemir Köyü’nden olup, Karaman’da ikamet etmekte olan merhum Musa Aydın eşi Ayşe Aydın vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip Kazalpa Mezarlığı’ndan kaldırılmıştır.

*Aslen Kızılca Köyü’nden olup, Piri reis Mahallesi’nde ikamet etmekte merhum Mustafa Doğancı’nın oğlu Arif Doğancı, Rukiye Özdalgıç ve Ayşe Öksüz’ün babaları, Belediyeden emekli Abdullah Doğancı vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip musalladan kaldırılmıştır.

*Aslen Bozkandak’lı olup, Alişahane Mahallesi’nde ikamet etmekte olan eski buğday pazarı esnaflarından Bünyamin Özbay’ın eşi eski 112 başhekimi Dr. Abdurrahman Özbay’ın annesi Hasan Ali ve Tahir Şen’in kız kardeşleri Sıddıka Özbay vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip musalladan kaldırılmıştır.

*Aslen İhsaniye köyü’nden olup, Çeltek Mahallesi’nde ikamet etmekte olan merhum Bekir Ünüvar’ın eşi Belediye Başkan Yardımcılarından Hacı Osman Ünüvar, Halil İbrahim, Hüseyin, Emine ve Sultan Ünüvar’ın anneleri Durdu Ünüvar vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip Kazalpadan kaldırılmıştır.

15.12.2017

*Aslen Zengen Köyü’nden olup, Kırbağı Mahallesi’nde ikamet etmekte olan Sofu Hasan lakabıyla bilinen Hasan Selek vefat etmiştir.

Cenazesi cuma namazına müteakip yeşilcamiiden kaldırılmıştır.

*Aslen Çimenkuyu Köyü’nden olup Eskişehirde ikamet etmekte olan merhum Yörük Haydar’ın oğlu Dudu Selvi’nin eşi Emekli vergi müfettişi Ali Selvi vefat etmiştir.

Cenazesi cumartesi öğle namazına müteakip Eskişehir Beyazıd Camii’sinden kaldırılacaktır.

*Aslen Çavuşpınar Köyü’nden olup Çavuşpınar Köyü’nde ikamet etmekte olan merhum Mehmet Ali Kaya'nın eşi, İbrahim, Habip, Mehmet ve Halil Kaya'nın anneleri Dursun Kaya vefat etmiştir.

Cenazesi ikindi namazına müteakip Çavuşpınar Köyü’nden kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dileriz.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Vefat Edenler

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber