Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da bu hafta Salı, Çarşamba günü hayatlarını kaybedenler şu şekilde;

02.01.2018

Aslen Karamanlı olup, Hollanda da ikamet etmekte olan merhum Ali Çopur kızı Sıdıka Şahin Çopur vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip musalladan kaldırılmıştır. 

* Aslen Göçerli olup, Topucak Mahallesinde ikamet etmekte olan Ahmet Uğur vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip musalladan kaldırılmıştır. 

* Aslen Taşkale Köyü’nden olup, Ahmet Yesevi Mahallesinde ikamet etmekte olan merhum İbrahim Akkaya’nın eşi Ayşe Akkaya vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yeşilcamiii den kaldırılmıştır. 

03.01.2018

Aslen Yollarbaşı Köyü’nden olup, Yollarbaşı Köyü’nde ikamet etmekte olan Hüseyin Günder eşi Emine Günder vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yollarbaşı Köyü’nden kaldırılmıştır. 

* Aslen Ayrancı Kavaközü Köyü’nden olup, Kavaközü Köyü’nde ikamet etmekte olan Durmuş Akkuş kızı Cafer Yazarlı eşi Huri Yazarlı vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Kavaközü Köyü’nden kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dileriz. 
 

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber