Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da bu hafta Pazartesi, Salı, Çarşamba günü hayatlarını kaybedenler şu şekilde;

18.12.2017

*Aslen Ereğli’li olup, Ereğli’de ikamet etmekte olan Tapu Sicil Müdürlüğünde Çalışan Şevki Aydın’ın babası Mehmet Aydın vefat etmiştir.
Cenazesi öğle namazına müteakip Ereğli Ulu Camii den kaldırılmıştır.

*Aslen Kozlu Bucak Köyü’nden olup, Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde ikamet etmekte Karaman Belediyesi temizlik işlerinde çalışan Recep Kara’nın Kayınbabası Yusuf Töplek vefat etmiştir.
Cenazesi öğle namazına müteakip Yeşil Camii den kaldırılmıştır.

* Aslen Çiğdemli Köyü’nden olup, İmaret Mahallesinde ikamet etmekte olan Fahrettin ve Meryem Güngörer’in kızı, Lütfi Demir’in eşi Hasan ve Ayla’nın annesi Sadakat Demir vefat etmiştir.
Cenazesi öğle namazına müteakip musalladan kaldırılmıştır.

19.12.2017

* Aslen Kisecik Köyü’nden olup, Kisecik Köyünde ikamet etmekte olan Arif Top’un eşi Nadire Top vefat etmiştir.
Cenazesi öğle namazına müteakip Kisecik Köyü’nden kaldırılmıştır.

*Aslen Ayrancı Pınarkaya Köyü’nden olup, Mahmudiye Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa ve Muhammet Binarbaşı’nın babaları Kazım Binarbaşı’nın kardeşi Karman Belediye temizlik işlerinde çalışan Alaattin Binarbaşı vefat etmiştir.                                                                                                                          Cenazesi öğle namazına müteakip musalladan kaldırılmıştır.

*Aslen Ayrancı’nın Yarıkkuyu Köyü’nden olup Topucak Mahallesinde ikamet etmekte olan Haceli, Mehmet ve Mustafa Uğur’un Anneleri Havva Dinçer vefat etmiştir. 
Cenazesi öğle namazına müteakip Yeşil Camii den kaldırılmıştır.

*Aslen Şıhlar Köyü’nden olup, Hollanda da ikamet etmekte olan Merhum Muhammer Özer’in oğlu Bayram ve Yasin Özer’in kardeşi İlhan Özer vefat etmiştir.
Cenazesi öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

*Aslen Kızılyaka Köyü’nden olup, Kızılyaka Köyü’nde ikamet etmekte olan Bekçi Mustafa lakaplı Mustafa Uğur vefat etmiştir.
Cenazesi öğle namazına müteakip Kızılyaka Köyü’nden kaldırılmıştır.

20.12.2017
*Aslen Yollarbaşı Köyü’nden olup, Yollarbaşı Köyü’nde ikamet etmekte olan merhum Hasan Kılınç’ın eşi Fatma Kılınç vefat etmiştir.
Cenazesi öğle namazına müteakip Yollarbaşı Köyü’nde kaldırılmıştır.

Aslen Mut İlçesi’nden olup, Başakşehir Mahallesinden ikamet etmekte Mustafa Gök’ün kızı Senem Toksöz vefat etmiştir.
Cenazesi öğle namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dileriz.
 

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber