Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da bu hafta Perşembe ve Cuma günü hayatlarını kaybedenler şu şekilde;

07.12.2017
Aslen Kazımkarabekir’li olup, Kazımkarabekir Mahallesinde ikamet etmekte olan Kirtiş Osman’ın kızı Bünyamin Arıkan’ın eşi Şayeste Arıkan vefat etmiştir.

Cenazesi ikindi namazına müteakip musalla’dan kaldırılmıştır.

Aslen Dağduraydası Köyü’nden olup, İmaret Mahallesinde ikamet etmekte olan Karaman’ın eski esnaflarından Pupu Mehmet lakaplı Mehmet Coşkun vefat etmiştir.

Cenazesi ikindi namazına müteakip Başharman Köyü’nden kaldırılmıştır.

08.12.2017
Aslen Uzun Kuyu Köy’nden olup, Zembilliali Efendi Mahallesinde ikamet etmekte olan berber Bekir Pekoğlu’nun eşi berber ve kuaförler odası başkanı Selahattin Pekoğlu’nun annesi Taşkale Ağınlı Havva Pekoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi Cuma namazına müteakip Yeşil Camii’dan kaldırılmıştır.

Aslen Dere Köyü’nden olup, Dere Köyü’nde ikamet etmekte olan merhum Mustafa Kiraz’ın eşi Ali, Mukaddes, Raziye, Hatice, Mustafa ve Gönül Kiraz’ın anneleri Kadriye Kiraz vefat etmiştir.


Cenazesi cuma namazına müteakip Dere Köyü’nden kaldırılmıştır.

Aslen Çukurbağ Köyü’nden olup, Sakabaşı Mahallesinde ikamet etmekte olan Çukurbağlı Şamsakallı Hüseyin Şahin’in oğlu Mustafa Şahin vefat etmiştir.


Cenazesi öğle namazına müteakip Yeşil Camii’den kaldırılmıştır.

Aslen Başharman Köyü’nden olup, Başharman Köyü’nde ikamet etmekte olan Zekeriya Ekiz’in eşi Fatma Ekiz vefat etmiştir.

Cenazesi ikindi namazına müteakip Başharman Köyü’nden kaldırılmıştır.


Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dileriz

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber