Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da bu hafta Perşembe, Cuma günü hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız şu şekilde;

12.01.2018

* Aslen Yollarbaşı Köyü’nden olup, Nefise Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan çarşı esnaflarından Serçe’nin babası Durmuş Ali Serçe vefat etmiştir.

Cenazesi cuma namazına müteakip Yollarbaşı Köyü’nden kaldırılmıştır.

* Aslen Manyan Köyü’nden olup, Belçika’da ikamet etmekte olan Muzaffer, Ahmet, Bilal ve Zarife Yılmaz’ın babaları Mustafa Yılmaz vefat etmiştir.

Cenazesi cuma namazına müteakip Manyan Köyü’nden kaldırılmıştır.

* Aslen Damlapınar Köyü’nden olup, Damlapınar Köyü’nde ikamet etmekte olan Hanif Kaya’nın eşi İbrahim ve Hatice Dursun’un kızı belediye çalışanlarından olan Bayram Kaya, İbrahim, Ali, Mehmet, Hasan Kaya’nın anneleri Kiraz Kaya vefat etmiştir.

Cenazesi cuma namazına müteakip Damlapınar Köyü’nden kaldırılmıştır.

* Aslen Üçbaş Köyü’nden olup, Cumhuriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Hüsnü Özütemiz vefat etmiştir.

Cenazesi cuma namazına müteakip musalladan kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dileriz.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber