Ünüvar Ailesinin Acı Günü

Ünüvar Ailesinin Acı Günü

Karaman Belediyesi Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar annesinin cenaze namazını kıldırdı

Aslen İhsaniye köyünden olup Kazalpa'da ikamet etmekte olan,  Karaman esnaflarından mobilyacı Halil İbrahim Ünüvar ve Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar'ın annesi, Bekir Ünüvar'ın eşi Durdu Ünüvar vefat etti.

Merhume için Kazalpada cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye, Karaman Valisi Fahri Meral, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay, Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Duran Kabaağaç ile Abdullah Bağırgan, Birim Müdürleri, Karaman Belediyespor yönetimi ve oyuncuları katıldı.

Merhumenin cenazesi öğle namazına müteakip Hacı Osman Ünüvar’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Kazalpa Mezarlığına defnedildi.

Karaman Habercisi olarak merhumeye Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı dileriz

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber