Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman’da Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü hayatlarını kaybeden hemşerilerimiz şu şekilde;

05.02.2018

*  Aslen Erzurum’lu olup, Hisar Mahallesinde ikamet etmekte olan Muhammet, Yusuf, İbrahim Atalay’ın babaları Kürt Halit Hoca Lakapıyla bilinen Halit Atalay (81) vefat etmiştir.
Cenazesi öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

06.02.2018

*  Aslen Karaman’lı olup, Abbas Mahallesinde ikamet etmekte olan Merhum Helvacı Yahya Beyli’nin eşi Fadim Beyli (87) vefat etmiştir.
Cenazesi öğle namazına müteakip Yeşil Camiiden kaldırılmıştır.

*  Aslen Salur Köyü’nden olup, Mahmudiye Mahallesinde ikamet etmekte olan İhsan, Necati, Übeyt ve Doğan Kılıç’ın babaları Ali Kılıç (86) vefat etmiştir.
Cenazesi öğle namazına müteakip Kırmahalle Büyük Camiiden kaldırılmıştır.

*  Aslen Hadim Aşağı Köyü’nden olup, Larende Mahallesinde ikamet etmekte olan Bekir Zengin’in eşi Fatma Zengin (45) vefat etmiştir.
Cenazesi öğle namazına müteakip Larende Büyük Camiiden kaldırılmıştır.

*  Aslen Karaman’lı olup, Silifke’de ikamet etmekte olan eski adliye çalışanlarından Yüksel Erbatur’un ablası Yücel Erbatur (53) vefat etmiştir.
Cenazesi ikindi namazına müteakip Yeşil Camiiden kaldırılmıştır.

07.02.2018

*  Aslen Yollarbaşı Köyü’nden olup, Karaman’da ikamet etmekte olan Mermerci Ali Göçer’in abisi Uğur Göçer’in babası eski çarşı esnaflarından Hasan Hüseyin Göçer (65) vefat etmiştir.
Cenazesi öğle namazına müteakip Yollarbaşı Köyü’nden kaldırılmıştır.

*  Aslen Kılbasan Köyü’nden olup, Hacıcelal Mahallesinde ikamet etmekte olan Hayrettin, Gülbayan, Nesibe ve Nuri Pınar’ın babaları Hikmet Pınar (81) vefat etmiştir.
Cenazesi ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dileriz. 
 

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber