Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman’da bu hafta Salı,Çarşamba,Perşembe günü hayatını kaybeden hemşerilerimiz şu şekildedir;

03.04.2018 

Aslen Çatak Köyü’nden olup, Topucak Mahallesinde ikamet etmekte olan Ümmügülsüm Avcı (72) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Musalla kaldırılmıştır.

Aslen Karaman’lı olup, Cumhuriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Gülçin Kılbıyık (31) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Kır Mahalle Büyük Camii’den kaldırılmıştır.

Aslen Eğilmez Köyün’den olup, Sümer Mahallesinde ikamet etmekte olan Bekir Eğilmez (66) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Musalla kaldırılmıştır.

Aslen Hadim’li olup, Kirişçi Mahallesinde ikamet etmekte olan Alime Badem (64) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Musalla kaldırılmıştır.

04.04.2018

Aslen Sinci Köyün’den olup, Hacı Celal Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali Bekir Uğuz (82) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Musalla kaldırılmıştır.

05.04.2018 

Aslen Karaman’lı olup, Yeni Mahallesinde ikamet etmekte olan Süleyman Kuş (51) vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yeşil Camii’den kaldırılmıştır.

Aslen Karaman’lı olup, Abbas Mahallesinde ikamet etmekte olan Sait Doğan (33) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Musalla kaldırılmıştır.

Aslen Barutkavran Köyü’nden olup, Gevher Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Eşe Duman (82) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yeşil Camii’den kaldırılmıştır.

Aslen Hadim’li olup, Ziya Gökalp Mahallesinde ikamet etmekte olan Ahmet Yumru (25) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Musalla kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dileriz. 
 

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber