Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da hafta sonu ve bugün vefat eden hemşehrilerimiz şu şekilde

31 Mart Cumartesi Günü

Aslen Üçbaş Köyünden olup Yeşilada Mahallesinde ikamet etmekte olan Ferul Göktaş (63) vefat etmiştir. Cenazesi 31 Mart Cumartesi günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Alacasuluk Mahallesinde ikamet etmekte olan Ahmet Kuyucu (85) vefat etmiştir. Cenazesi 31 Mart Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

1 Nisan Pazar Günü

Aslen Cerit Köyünden olup Ahmet Yesevi Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Karaman (75) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Nisan Pazar günü ikindi namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Yuvatepe Köyünden olup Hacı Celal Mahallesinde ikamet etmekte olan Hikmet Çetin (62) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Nisan Pazar günü öğle namazına müteakip musalladan kaldırılmıştır.

2 Nisan Pazartesi Günü

Aslen Kazım Karabekir Kasabasından olup İmaret Mahallesinde ikamet etmekte olan Hasibe Sak (78) vefat etmiştir. Cenazesi 2 Nisan Pazartesi günü ikindi namazına müteakip musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Taptuk Emre Mahallesinde ikamet etmekte olan Amine Gülsün Kızıltaş (1) vefat etmiştir. Cenazesi 2 Nisan Pazartesi günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber