Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman’da bu hafta Salı, Çarşamba ve Perşembe günü hayatını kaybeden hemşerilerimiz şu şekildedir;

17.04.2018

*  Aslen Yuvatepe Köyü’nden olup, Piri Reis Mahallesinde ikamet etmekte olan Tahir Tanış (91) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır. 

*  Aslen Göynükışla Köyü’nden olup, Alacasuluk Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Ali Acar (75) vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

18.04.2018

*  Aslen Yollarbaşılı olup, Piri Reis Mahallesinde ikamet etmekte olan Ömer Arı (43) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır. 

*  Aslen Karaman’lı olup, Larende Mahallesinde ikamet etmekte olan Feyzi Şahin (69) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Kır Mahalle Büyük Camii’den kaldırılmıştır. 

*  Aslen Süleyman Hacı Köyü’nden olup, Ahi Osman Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Yılmaz (79) vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Kır Mahalle Büyük Camii’den kaldırılmıştır. 

*  Aslen Gülkaya Köyü’nden olup, Zembilli Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Sarı (66) vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yeşil Camii’den kaldırılmıştır. 

19.04.2018

*  Aslen Akçaşehirli olup, Larende Mahallesinde ikamet etmekte olan Sami Karabağ (81) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Larende Büyük Camii’den kaldırılacaktır.

*  Aslen Kızıllarağını Köyü’nden olup, Zembilli Mahallesinde ikamet etmekte olan Osman Kehya (80) vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yeşil Camii’den kaldırılacaktır.

*  Aslen Aşağı Kızılca Köyü’nden olup, Kazımkarabekir Mahallesinde ikamet etmekte olan Havva Ayhan (76) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

*  Aslen Karamanlı olup, Alacasuluk Mahallesinde ikamet etmekte olan Bilal Talaş (27) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak merhum ve merhumelere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber