Karaman’da Vefat Edenler

Karaman’da Vefat Edenler

Karaman’da bugün vefat eden ve Karaman Belediyesi tarafından ilan edilen vatandaşlarımızın bilgileri şu şekilde;

Aslen Yukarı Akın Köyünden olup Hamidiye Mahallesinde ikamet etmekte olan Seyit Ali Akkaş (54) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Nisan Cumartesi günü öğle namazına müteakip Kırmahalle Büyük Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Yeni Kuyu Köyünden olup Yeni Mahallede ikamet etmekte olan Münür Koçak (78) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Nisan Cumartesi günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Tavşanlı Köyünden olup Yeşil Ada Mahallesinde ikamet etmekte olan Hasan Hüseyin Ceylan (84) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Nisan Cumartesi günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Akın Köyünden olup Alacasuluk Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Akgün (61) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Nisan Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Karaman Vefat Edenler Haberleri, ajanslardan, takipçilerimizden gelen bilgiler ve Karaman Belediyesi cenaze ilanlarından gelen son bilgiler doğrultusunda hazırlanmaktadır.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber