Karaman’da Vefat Edenler

Karaman’da Vefat Edenler

Karaman’da dün ve bugün vefat eden ve Karaman Belediyesi tarafından ilan edilen vatandaşlarımızın bilgileri şu şekilde;

Aslen Yeşildereli olup Cumhuriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Yusuf İpekdal (68) vefat etmiştir. Cenazesi 15 Nisan Pazar günü öğle namazına müteakip Sayüstü Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Kızıllarağini Köyünden olup Yeşil Ada Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Çetinkol (69) vefat etmiştir. Cenazesi 15 Nisan Pazar günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Fiderişli olup Başakşehir Mahallesinde ikamet etmekte olan Saim Özgül (78) vefat etmiştir. Cenazesi 16 Nisan Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Çatak Köyünden olup Gazidükkan Mahallesinde ikamet etmekte olan Ramazan Yılmaz (80) vefat etmiştir. Cenazesi 16 Nisan Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Bucakkışla Köyünden olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Halis Ayhan (62) vefat etmiştir. Cenazesi 16 Nisan Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber