Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Çarşamba-Perşembe ve Cuma günü defnedilen hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

*Aslen Ekinözü Köyünden olup Larende Mahallesinde ikamet etmekte olan Döne Solak (79) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Şubat Cuma günü cuma namazına müteakip Larende Büyük Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Beydili Köyünden olup Hamidiye Mahallesinde ikamet etmekte olan Hatice Duman (89)vefat etmiştir. Cenazesi 1 Şubat Cuma günü cuma namazına müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Ermenekli olup Nefise Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Şerife Uğur (84) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Şubat Cuma Günü Cuma namazına müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Karapınar Kasabasından olup Beyazkent Mahallesinde ikamet etmekte olan Arif Bayrak (91) vefat etmiştir. Cenazesi 31 Ocak Perşembe günü öğle namazına müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Anamurlu olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali Uflaz (89) vefat etmiştir. Cenazesi 31 Ocak Perşembe günü ikindi namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından Kaldırılmıştır.

*Aslen Akarköylü olup Hisar Mahallesinde ikamet etmekte olan Hatice Ünver (88) vefat etmiştir. Cenazesi 30 Ocak Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı olup Külhan Mahallesinde ikamet etmekte olan Sadık Cevher (78) vefat etmiştir. Cenazesi 30 Ocak Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Bağlama Köyünden olup İmaret Mahallesinde ikamet etmekte olan Şerife Yanar (87)vefat etmiştir. Cenazesi 30 Ocak Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Yeşil Camiden Kaldırılmıştır.


 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber