Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Perşembe ve Cuma günü defnedilen Hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

*Aslen Zengen Köyünden Olup Pirireis Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Asude Kara (16) Vefat Etmiştir. Cenazesi 22 Şubat Cuma günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Özyurt Köyünden Olup Nefise Sultan Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Faruk Çetinbakış (83) Vefat Etmiştir. Cenazesi 22 Şubat Cuma günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Zengen Köyünden Olup Pirireis Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Nadir Yürük (68) Vefat Etmiştir. Cenazesi 22 Şubat Cuma günü öğle Namazına Müteakip Yeşil Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Nefise Sultan Mahallesinde İkamet Etmekte Olan İbrahim Okan (34) Vefat Etmiştir. Cenazesi 21 Şubat Perşembe günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Seyit Hasan Köyünden Olup Beyazkent Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Sıddıka Ekmekci (70) Vefat Etmiştir. Cenazesi 21 Şubat Perşembe günü öğle Namazına Müteakip Yeşil Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Başakşehir Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Şerife Kara (34) Vefat Etmiştir. Cenazesi 21 Şubat Perşembe günü öğle Namazına Müteakip Kazalpa Mezarlığından Kaldırılmıştır.

*Aslen Yarıkkuyu Köyünden Olup Valide Sultan Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Zeki Erkol (76) Vefat Etmiştir. Cenazesi 21 Şubat Perşembe günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber