Karaman’da Yaşanan Gizli Aşkın Hazin Sonu

Karaman’da Yaşanan Gizli Aşkın Hazin Sonu

Annesi ve babası hapiste olan minik yavrunun cenazesi için mezarlık personeli cemaat oldu

Geçtiğimiz günlerde Karaman’da yaşanan ve ulusal basında yer bulan acı olayın kurbanı minik bebek toprağa verildi.

22 yaşındaki Huriye P. gizli aşk yaşadığı oto elektrikçisi 25 yaşındaki Ramazan Y.’den hamile kalmış ailelerinin haberi olmadan evinde doğum yapmıştı.

Karaman Devlet Hastanesi yetkilileri tarafından doğumuna saatler kala hastanede doğum yapmayı reddeden Huriye P.’e polise bildirilmiş sonrasında karakola çağırılmıştı.

Karakolda genç kadının doğum yaptığını öğrenen polisler genç kadının evinde çocuğu görmek istediler. Ancak minik yavrunun cansız bedenine evin balkonunda rastladılar.

Otopsi için hastaneye götürülen minik yavrunun doğduktan hemen sonra boğulduğu ve elmacık kemiği ve kaburga kemiklerinde kırıkların olduğu tespit edildi

Olayın anlaşılmasından sonra Huriye P., annesi F.P., babası H.İ.P., erkek kardeşi M.P., kız kardeşi H.P. ile sevgilisi Ramazan Y.'yi gözaltına aldı. Yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Huriye P. tutuklandı, diğer şüpheliler ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Cumhuriyet Savcılığı'nın itirazı üzerine Huriye P.'nin sevgilisi Ramazan Y. ile kız kardeşi H.P., tutuklandı.

Yasak aşkın tarafları olan anne ve babası hapiste olan talihsiz bebek 15 günlük yasal süreç boyunca kimsenin sahip çıkmaması üzerine belediye ekipleri tarafından morgdan alınıp, Şehir Mezarlığı'na götürüldü. Burada kılınan cenaze namazının ardından kimsesizler mezarlığına defnedildi. Belediye ekipleri tarafından mezar taşına ise 'İsimsiz bebek Pınar' yazıldı.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber