Karaman’da Yaşanan Kazada Yaşlı Teyze Hayatını Kaybetti

Karaman’da Yaşanan Kazada Yaşlı Teyze Hayatını Kaybetti

Karaman’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti

Karaman Hürriyet mahallesinde meydana gelen trafik kazasında Fransa trafiğine kayıtlı BJ 153 JH otomobil 1478 nolu sokak üzerinden Prof.Dr. Ahmet Zeki Velidi Togan bulvarı istikametine hareket halinde idi. Bu sırada 1533 nolu sokaktan çıkmakta olan 70 AU 468 araba yabancı plakalı arabaya çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan araba yol kenarında bulunan elektrik direğine ve burada oturmakta olduğu söylenen yaşlı kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle kaldırımda kanlar içinde kalan mahalle sakinlerinden Şehriban Çetinkol (85) hayatını kaybetti.

Kaza sonrası yabancı plakalı araçta bulunan hafif yaralılar Süleyman T. ve Fatma T. Karaman Devlet Hastanesine kaldırılırken diğer aracın sürücüsünün olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

basliksiz-1-083.jpg

Sürücünün ehliyetsiz olup olmadığı ya da alkolden dolayı mı kaçtığı konusunda bilgi olmazken polis ekipleri yaşlı kadının ölümüne sebep olan kazanın faillerinden Toros aracın sürücüsünü arıyor.

Kaza sonrası direkte bulunan trafo yerinden oynadı. MEDAŞ yetkilileri trafo konusunda çalışmalar başlattı.

Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Karaman’da Yaşanan Kazada Yaşlı Teyze Hayatını Kaybetti

Karaman’da Yaşanan Kazada Yaşlı Teyze Hayatını Kaybetti

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber