Karaman’ın Kaza Köşesi Oldu

Karaman’ın Kaza Köşesi Oldu

Karaman’da daha önce bir kişinin hayatını kaybettiği o köşede yine kaza yaşandı

Daha öncede farklı kazaların yaşandığı köşede Ağustos ayında Fransa trafiğine kayıtlı BJ 153 JH otomobil 1478 nolu sokak üzerinden Prof.Dr. Ahmet Zeki Velidi Togan bulvarı istikametine hareket halinde iken 1533 nolu sokaktan çıkmakta olan 70 AU 468 araba yabancı plakalı arabaya çarpışmış araçlardan biri köşede bulunan direğe ve kaldırımda oturmakta olan yaşlı bir kadına çarpmıştı.

Kazada Şehriban Çetinkol isimli yaşlı kadın hayatını kaybetmiş, mahalle sakinleri bu köşede dikkatsiz sürücüleri bir nebze olsun durdurabilecek engellemelerin, yetkililerden yapmalarını beklemişlerdi.

Dün yine aynı yerde benzer bir kaza yaşandı.

Kazada yolcusu olmayan ve sanayiye gittiği öğrenilen Durmuş Ali Orhan idaresindeki 70 M 0049 plakalı minibüs ile Mustafa Oğuz Öner idaresindeki 70 DN 531 plakalı kamyonet tipi araç çarpıştı. Kazada her iki araç önce birbirlerine daha sonra da elektrik trafosu bulunan direğe doğru gittiler.

basliksiz-1-162.jpg

Kazada Öner’in yanında bulunan bayan yolcu araç içinde sıkıştı. İtfaiye ekiplerinin çalışması ile kurtarılan bayan yolcu 112 ekipleri tarafından Karaman Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

 

Karaman’ın Kaza Köşesi Oldu

Karaman’ın Kaza Köşesi Oldu

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber