Karaman’da Yine Aynı Yolda Trafik Kazası

Karaman’da Yine Aynı Yolda Trafik Kazası

Sürücülerin dikkatsizliği, yetkililerin ilgisizliği can yakmaya devam ediyor

Karaman’da her zaman yaşanan trafik kazalarından biri bugün ikindi saatlerinde Gevher Hatun Mahallesi Şehit Hakan Yılmaz Caddesi üzerinde meydana geldi.

Yeni hasteneye giden yol üzerindeki köprü çıkışında Rabiya Özgüven (37) yönetimindeki 29 AV 824 plakalı otomobil ile lise öğrencisi Hasan Aksoy(17) idaresindeki 42 BUP 36 plakalı kamyonet çarpıştı. Çarpışmanım etkisi ile kamyonet karşı şeride geçerek kaldırıma çarparken, 29 AV 824 plakalı otomobilin sürücüsü Rabiya Özgüven sürücü koltuğunda sıkıştı.

kaza11.jpg

Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ve polis yönlendirildi. Polis yolu trafiğe kapatırken, itfaiye ekipleri sürücü koltuğunda sıkışan Özgüven'i kurtarmak için çalışmaya başladı. Bu sırada tesadüfen oradan geçen Rabiya Özgüven'in annesi kızının kaza yaptığını görüp şok oldu. Kızını kurtarmaya çalışan itfaiye erlerine ben onun annesiyim bir kez görüyüm diyerek gözyaşı döktü.

kaza13.jpg

Rabiya Özgüven itfaiyenin 20 dakikalık çalışması sonrası sıkıştığı yerden kurtarılarak ambulansa alındı. Sürücü Özgüven ve otomobilde bulunan oğlu 6 yaşındaki Emir Özgüven ambulans ile Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kamyonet sürücüsü lise öğrencisi 17 yaşındaki Hasan Aksoy'u ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.

kaza14.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber