O Yolda 2017’nin Son Kazası da Yaşandı

O Yolda 2017’nin Son Kazası da Yaşandı

Karaman’da yeni hastane yolunda yapılan köprü giriş çıkışlarındaki kazalara bir yenisi daha eklendi

Karaman’da yapıldıktan sonra trafik akışı yönünden eleştirilere maruz kalan yeni hastane yolunda geçtiğimiz hafta sonunda yine bir trafik kazası yaşandı.

Bir görgü şahidinin görüntüleyerek Karaman Habercisi’ne ulaştırdığı görüntülerde, yaşanan kaza öncekilerden farklı değil.

kazaaa-001.jpg

O Yol İçin Düzenleme Mi Geliyor!

Geçtiğimiz günlerde iş makinelerinin çalıştığı görülen üniversite kenarı ile ilgili Karaman Belediyesi tarafından imar planı değişikliği yayınlandığı görüldü.

İlan başlığında “Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi güney kapısının bulunduğu alanda kavşak düzenlemesine yönelik hazırlanan imar planı değişikliği” denilirken, düzenlemenin bu alandaki kazaları önlemeye yönelik olup olmadığı ilerleyen günlerde görülmüş olacak.

İmar planı değişikliği metni için tıklayın.

Karaman Trafik Kazası

Karaman Trafik Kazası

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum