Karaman’daki Yangın Apartmanı Sokağa Döktü

Karaman’daki Yangın Apartmanı Sokağa Döktü

Karaman’da meydana gelen ev yangını ucuz atlatıldı

Bu sabah saat 10:30 sularından meydana gelen ev yangını Hacıcelal Mahallesi Şehit Yahya Kızılay Caddesi üzerinde meydana geldi.

4 katlı apartmanın ikinci katında yaşayan Tanrıverdi ailesi oğullarını işe gönderdikten sonra karı koca evde kahvaltı yapmaktaydılar.

Bir anda dumanları fark eden evin hanımı mutfağa koştuğunda alevlerle karşılaştı. Karı koca kendini dışarı atarken dumanı fark eden apartman sakinleri durumu itfaiye ekiplerine haber verdi.

basliksiz-2-001.jpg

Dumandan hafif şekilde etkilenen Ali Tanrıverdi ve eşi 112 ekipleri tarafından tedbir amaçlı hastaneye götürülürken, mutfakta başlayan yangın kısa sürede diğer odalara sıçramadan söndürüldü.

Yangının söndürülmesiyle apartman sakinleri sakinleşirken, ocaktan çıktığı düşünülen yangında mutfağın kullanılmaz hale geldiği görüldü.

  

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber