Karamanlı Güreşçiler Bilek Güreşi Arenasında Parlıyor

Karamanlı Güreşçiler Bilek Güreşi Arenasında Parlıyor

Bilek güreşi sahnesinde 297 sporcu arasından sıyrılan Karamanlı atletler, şehirlerini gururla temsil etti.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen gençler bilek güreşi il birinciliği müsabakaları sağ ve sol kolda yapılan yarışmaların ardından sona erdi.

Karaman’da okul sporları faaliyetleri kapsamında genç kız ve genç erkekler kategorilerinde okullar arası bilek güreşi il birinciliği müsabakaları düzenlendi. Gençlik Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen yarışmalarda Gençler A kategorisinde 117, Gençler B kategorisinde 180 sporcu olmak üzere toplam 297 sporcu sağ ve sol kol kategorilerinde mücadele etti.

Müsabakalar sonunda kategorilerinde ilk ikiye gire sporcular Okul Sporları Türkiye Şampiyonası Grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etmeye hak kazandı.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları ise düzenlenen törenle verildi.

img-2019.jpg

img-2025.jpg

img-2028.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber