Karamanlı Şehit Ömer Doğan’ın Evinde Hüzünlü Sessizlik

Karamanlı Şehit Ömer Doğan’ın Evinde Hüzünlü Sessizlik

Şehit Uzman Çavuş Ömer Doğan’ın Ankara’daki evine ve Karaman’daki baba ocağına Türk Bayrağı asıldı

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Esendere Beldesi'nde, PKK'lı teröristlerin daha önceden yola döşediği el yapımı patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu şehit düşen 45 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Ömer Doğan'ın Ankara'daki evine ateş düştü.

Karaman nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Piyade Uzman Çavuş Doğan'ın şehit olduğu haberi, Ankara'nın Keçiören İlçesi'ne bağlı Kanuni Mahallesi'ndeki evine ulaştı. Sağlık ekipleri eşliğinde eve gelen askeri yetkililerden acı haberi alan eşi 40 yaşındaki Fadime Doğan'la kızları 17 yaşındaki Hatice Kübra ve 12 yaşındaki Ayşe Nisa gözyaşlarına boğuldu. Şehit Doğan'ın evinin bulunduğu Egem Apartmanı ve sokak Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehit evi, acı haberi duyan yakınları ve komşularıyla dolup taştı. Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut da şehidin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Karaman’daki Evini Yakınları Açtı

Anne tarafı Boyalı Köyünden Baba tarafı Tavşanlı Köyünden olan Şehit Doğan 1992 yılında babasını kaybetmiş. Evin ortanca oğlu olan Şehit Doğan’ın annesi Ayşe Hanım’ın Ankara’da din görevlisi olan kardeşinin yanında olduğu öğrenildi. 

Acı haberi alan yakınları eve geldiler. Abisinin de Kütahya’da TSK  personeli olduğu öğrenilen Doğan yakın zamanda geldiği Ankara’dan Hakkari’ye geçici görevle gittiği öğrenildi.
Şehidin Kazımkarabekir Paşa Mahallesi 279 nolu sokakta bulunan baba ocağına da yetkililer tarafından Türk Bayrağı asıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber