Şehit Cenazesi İçin Program Belli Oldu

Şehit Cenazesi İçin Program Belli Oldu

Karaman Valisi Fahri Meral Şehit Evini Ziyaret Etti

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Esendere Beldesi'nde, PKK'lı teröristlerin daha önceden yola döşediği el yapımı patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu şehit düşen 45 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Ömer Doğan'ın baba ocağında cenaze töreni için hazırlıklar devam ediyor.

Bu sabah Karaman Valisi Fahri Meral, Karaman İl Müftüsü Muhammet Lütfi Ketenci ve Karaman İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar şehit evine giderek taziyede bulundu ve ikindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazı için hazırlıkları konuştular.

Aktekke Meydanında kılınacak cenaze namazı öncesi din görevlileri tarafından evde Kur’an-ı Kerim okunuyor, dualar ediliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber