Karamanlı Umreciler Kutsal Topraklarda

Karaman’da hafta sonu kutsal beldeler için Hisar Turizm ile yola çıkmışlardı.

Karaman’da geçtiğimiz hafta sonu Hisar Turizm ile yola çıkan umreci kafilesi mübarek beldeler ibadet etmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

Tam Hizmet, Tam İbadet sloganı ile umre ve hac organizasyonlarında insanların hayır duasını alan Hisar Turizm yetkilileri umre kafilesin kutsal beldelerde vazifelerine devam ettiklerini bildirdiler.

Umre kafilesi hafta sonu Karaman’dan İsabet okullarından yolcu edilmiş, Konya Havaalanı’nda da uçuşları başlamıştı.

Hisar Turizm; Ehil ve tecrübeli Hocalar eşliğinde, her dakikası maneviyat yüklü programlarla, Mekke-i Mükerremede Harem-i Şerif’e, Medine-, Münevvere’de Mescid-i Nebevi’ye en yakın 4 veya 5 yıldızlı otellerde konaklama imkânı ile umre turları sizleri bekliyor.

Umre turları programı kapsamındaki anlaşmalı olduğu otellerde, yemeklerde donmuş ithal et yerine, İslami usullere göre kesilmiş taze et kullanıyor.

whatsapp-image-2024-02-12-at-19-23-47-1.jpeg

whatsapp-image-2024-02-12-at-19-23-46-2.jpeg

whatsapp-image-2024-02-12-at-19-23-46-1.jpeg

whatsapp-image-2024-02-12-at-19-23-46.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber