Karaman'da Bugün Beş Vatandaşımız Toprağa Verilecek

Karaman'da Bugün Beş Vatandaşımız Toprağa Verilecek

Karaman'da hayatını kaybeden vatandaşlarımızın bilgileri şu şekilde.

Aslen Çataklı olup Koçakdede Mahallesinde ikamet etmekte olan Abdullah Güngör (54) vefat etmiştir. Cenazesi 12 Şubat Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Hadimli olup Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde ikamet etmekte olan Emin Derman (64) vefat etmiştir. Cenazesi 12 Şubat Pazartesi günü öğle namazına müteakip Çeltek Mezarlığından kaldırılacaktır.

Aslen Narlıdereli olup Alacasuluk Mahallesinde ikamet etmekte olan Hüseyin Taşbaş (83) vefat etmiştir. Cenazesi 12 Şubat Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Cedit Mahallesinde ikamet etmekte olan Nadiye Güdücü (88) vefat etmiştir. Cenazesi 12 Şubat Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen İhsaniyeli olup Ziya Gökalp Mahallesinde ikamet etmekte olan Osman Ceylan (77) vefat etmiştir. Cenazesi 12 Şubat Pazartesi günü öğle namazına müteakip Siyahser Mezarlığından kaldırılacaktır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz.
 

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber