Karamanlılarla Saf Tuttu Basın Açıklamasına Katıldı

Karamanlılarla Saf Tuttu Basın Açıklamasına Katıldı

Bir dizi program için Karaman’da bulunan eski başbakan Ahmet Davutoğlu Cuma namazını Karamanlılarla birlikte Aktekke Cami’nde kıldı.

Karaman’da İstanbul Karamanlılar Derneği tarafından düzenlenen ve akşam saat 19:00 sularında Özcan Vip salonunda gerçekleşecek olan “Orta Asya’dan Karaman’a Göç Belgeseli” ve arabaşı programına da katılması beklenen eski başbakan Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu Cuma namaza sonrası Karaman STK platformu tarafından organize edilen “Özgür Kudüs” basın açıklamasına katıldı.

Burada yaptığı konuşmada İslam coğrafyası üzerinde oynanan oyunlara ve Kudüs konusunda atılan ateşin zamanlamasına dikkat çeken Davutoğlu Müslümanların birlik içinde mücadele ederek bu oyunları yenebileceğini ifade etti.

Ahmet Davutoğlu “Bu yıl Kudüs’ün bize emanet edilişinin 500.yılı 1517, ve bu yıl Kudüs’ün bizim elimizden çıkışının, bizim elimizden çıkışıyla birlikte izzetini, onurunun tehlike altına girişinin tam 100.yılı. Bu yıl bilerek seçildi birilerince” dedi.

asasas-001.jpg

Vatandaşlarla Aktekke Meydanında hatıra fotoğrafı çektiren Davutoğlu daha sonra Karaman Belediyesi’ni ziyaret etti ve buradan da üniversitede düzenlenecek olan bir programa geçti.

Ahmet Davutoğlu Karaman Temasları

Ahmet Davutoğlu Karaman Temasları

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber