Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Başçı Karamanlılar Gecesinde

Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Başçı Karamanlılar Gecesinde

Ak Parti Konya Milletvekili ve Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Ak Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Başçı Karamanlılar ile buluştular

İstanbul Karamanlılar derneği tarafından düzenlenen “Orta Asya’dan Karaman’a göç belgeseli galası ve arabaşı gecesi” programına Ak Partili vekiller Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Başçı katıldılar.

Karaman milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker çalışmalarından dolayı katılamadılar.

Karaman’a eşi Sare Davutoğlu ile birlikte gelen eski başbakan Ahmet Davutoğlu gün içerisinde Cuma namazı sonrası düzenlenen Özgür Kudüs basın açıklamasına katıldı. Daha sonra Karaman Belediyesine ziyaret geçekleştiren Davutoğlu sonrasında KMÜ’ye geçti. Burada öğrencilerle buluşan Davutoğlu sonrasında Rektör Hocayı ziyaret etti. Son olarak Karaman Valisi Fahri Meral’i ziyaret eden Davutoğlu akşam Konya televizyonlarında haber yayınına bağlandıktan sonra gecenin düzenlendiği Özcan VIP salonuna geçti.

basliksiz-1-167.jpg

Burada salondakilere konuşan Davutoğlu; “Her zaman Karaman’ı yanımızda bildik, yanımızda gördük. Onların muhabbet dolu gözlerinden hep bir enerji, ateş aldık.” Diyerek Karamanlılar derneğine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Abdullah Başçı ise konuşmasında bu programın genelde gurbette yapılırken bu sene sıla yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Yapılan programın son kısmında adet üzere arabaşı tenceresinin kapağını Ahmet Davutoğlu açtı ve ilk servisi de eşinin bulunduğu masaya yaptı. Bu sıra “Her zaman evde servisi benim yaptığımı düşünmeyin” demesi tebessüm ettirdi.

İstanbul Karamanlılar Derneği Karaman Programı

İstanbul Karamanlılar Derneği Karaman Programı

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber