KMÜ Rektör'ü Gökmen'den Başkan Çalışkan'a Veda Ziyareti

KMÜ Rektör'ü Gökmen'den Başkan Çalışkan'a Veda Ziyareti

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a bir veda ziyareti gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın 130'uncu ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13'üncü maddeleri uyarınca yapılan rektör atamaları neticesinde Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi’ne Prof. Dr. Mehmet Akgül atandı. Görev süresi dolan Prof. Dr. Sabri Gökmen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a bir veda ziyareti gerçekleştirdi.
   

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şöyle konuştu: “Sayın Prof. Dr. Sabri Gökmen uzun yıllar boyunca Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitemizin Rektörlüğü’nü yapmış değerli bir hocamızdır. Her zaman ifade ettiğimiz gibi bu görevler bizlere verilen birer emanettir. Asıl olan görevlerimiz boyunca gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Değerli rektörümüze ilimize ve üniversitemize sağlamış olduğu katkılardan dolayı şahsım ve Karaman halkı adına gönülden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 Ziyaret sonrasında Başkan Çalışkan, Prof. Dr. Sabri Gökmen’e Türkçe’nin başkenti Karaman anısına Kül Tigin yazıtının tasvir edildiği bir heykel hediye etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber