Konya Akşehir'de Uyuşturucu Operasyonu

Konya Akşehir'de Uyuşturucu Operasyonu

Konya'nın Akşehir ilçesinde, Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, şüpheli şahısların üzerinde ve araçta uyuşturucu madde ele geçirildi.

Konya'nın Akşehir ilçesinde, polis tarafından bir araca yapılan operasyonda şahısların üzerinde ve araçta yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, sokak satıcılığı yapan, uyuşturucu madde kullanan ve sevk eden şahıslara yönelik yaptığı istihbari çalışmalar sonucunda, N.K., M.S.E. ve F.E.A. isimli şüphelilerin çevre illerden araçla Akşehir'e uyuşturucu madde getireceği bilgisine ulaştı.

Şüphelileri takibe alan ekipler, şüphelilerin bulunduğu aracı D-300 kara yolu üzerinde durdurdu. Araçta yapılan aramada, şüpheli F.E.A.'nın üzerinde 9 adet uyuşturucu hap bulundu. Ayrıca, şüpheli N.K. ve M.S.E.'nin üzerinde ve araçta 3 parça halinde toplam 10 gram metamfetamin uyuşturucu madde ile uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan F.E.A., N.K. ve M.S.E. hakkında "Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Kullanmak, Kabul Etmek ve Uyuşturucu Madde Ticareti" suçlarından işlem yapıldı.

Konya’da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı

Konya’da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber