Kulu'da Özel Eğitim Haftası Coşkuyla Kutlandı

Kulu'da Özel Eğitim Haftası Coşkuyla Kutlandı

Konya'nın Kulu ilçesinde, Özel Eğitim Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, özel eğitim öğrencileri tarafından hazırlanan şiirler okundu, gösteriler yapıldı ve resim sergisi gezildi.

Konya'nın Kulu ilçesinde, Özel Eğitim Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlik büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Kulu Öğretmenevi ASO Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programa, Kulu genelinde eğitim gören 620 özel eğitim öğrencisinin katılımıyla Metem Lisesi organizasyonunda gerçekleştirildi. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Turgay Tarla, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Ardından, özel eğitim öğrencilerinin hazırladığı şiirler okundu ve gösteriler sunuldu. Öğrencilerin hazırladığı resim sergisi ise büyük beğeni topladı.

Etkinliğe, Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Osman Hasdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Bakırtaş, protokol üyeleri, aileler ve özel eğitim öğrencileri katıldı. Etkinlik, özel eğitim öğrencileri ve aileleri için unutulmaz anlara sahne oldu.

Kulu’da Özel Eğitim Haftası Etkinliği

Kulu’da Özel Eğitim Haftası Etkinliği

Kulu’da Özel Eğitim Haftası Etkinliği

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber