Konya’da Omuz Omuza Siyaset Yaptılar

Konya’da Omuz Omuza Siyaset Yaptılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Karaman ve Konya için belediye başkan adaylarını açıkladı.

Karaman dün Mahmut Sami Şahin’in paylaşımı ile AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı olduğunu öğrenmiş ancak bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklaması beklenmişti.

AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker, Av. Selman Oğuzhan Eser, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Başkanı Mehmet Er, Kadın Kolları Başkanı İmiş İncedal ve beraberlerindeki partililer grup toplantısına katıldılar.

Mahmut Sami Şahin’in başkan adaylığının kesinleşmesi ile yerel seçim çalışmalarının da hız kazanması bekleniyor.

Konya Büyükşehirden 2 Tanıdık İsim

Karaman’ın ardından Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıklayan Erdoğan, Akyürek’in ardından göreve gelen Uğur İbrahim Altay’ın ismini açıkladı.

Uğur İbrahim Altay ve Mahmut Sami Şahin Konya Büyükşehir Belediyesinden omuz omuza siyaset yapıp hizmet üreten iki arkadaştı.

Karaman ve Konya’da bu iki ismin başkan olması halinde nasıl bir çalışma izleyecekleri şimdiden merak konusu oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber