Konya’da Tedavi Arayan Ticaret Odası Üyelerine Kolaylık

Konya’da Tedavi Arayan Ticaret Odası Üyelerine Kolaylık

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası ve Özel Konya Farabi Hastanesi arasında gerçekleşen görüşmeler neticesinde Konya Farabi Hastanesi ile Karaman Ticaret ve Sanayi Odası arasında “Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi” imzalandı.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Üyeler, Şirket Yetkilileri ile 1. Derece yakınları ve Oda Personeli eş ve çocuklarını ilgilendiren Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Farabi Hastanesi Müdürü Bilal Altun tarafından imzalandı.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası ve Özel Konya Farabi Hastanesi arasında imzalanan ortak protokol anlaşması gereğince; Ayaktan muayene işlemlerinde, Laboratuvar Hizmetlerinde, Radyoloji ve Nükleer Tıp hizmetlerinde, Yatış gerektiren işlemler ve oda ücretlerinde, Normal ve Sezaryenli doğumlarda, Ameliyatlarda, SGK Kapsamında olmayan özel, estetik ve kozmetik işlemlerde % 25 indirim sağlandı.

Protokol kapsamında, Farabi Hastanesi tarafından her üye  adına hangi oda üyesi olduklarına dair Sağlık Kartı çıkartılacak ve bu kartla kendisi ve 1. Derece yakınları indirimlerden faydalanabilecektir. Üyelerin, bu kartlar çıkarılıncaya kadar ki süreç içerisinde odamızın üye kimlik kartı ile başvuruda bulunabileceklerdir.

t2-001.jpg
 
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber