Konyaspor’da Hakan Keleş Dönemi

Konyaspor’da Hakan Keleş Dönemi

Konyaspor, Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayırmasının ardından boşalan teknik direktörlük görevine Hakan Keleş'i getirdi.

Konyaspor, Teknik Direktör Hakan Keleş ile anlaştığını duyurdu.

Konyaspor, Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayırmasının ardından boşalan teknik direktörlük görevine Hakan Keleş'i getirdi. Yeşil-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından "Hoş geldin Hakan Keleş" notuyla yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Süper Lig 2023-24 sezonu sonuna kadar Teknik Direktör Hakan Keleş ile anlaşma sağlamıştır. Teknik Direktörümüz Hakan Keleş'e Konyaspor'umuzda başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

51 yaşındaki teknik adam son olarak çalıştırdığı Giresunspor'da çıktığı 110 maçta, 44 galibiyet, 25 beraberlik, 41 mağlubiyet almıştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber