UCLG  Toplantısında İsrailli Konuşmacı Protesto Edildi

UCLG Toplantısında İsrailli Konuşmacı Protesto Edildi

Konya'da UCLG Dünya Konseyi Protestosu: İsrailli Konuşmacının Online Katılımı Üzerine Katılımcılar Toplantıyı Terk Etti.

Konya'da gerçekleşen UCLG Dünya Konseyi sırasında İsrailli konuşmacının toplantıya online bağlanması üzerine UCLG Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve salonda bulunan katılımcıların çoğunluğu toplantıyı terk ederek İsrail'i protesto etti.

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı (UCLG), Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleştiriliyor. Toplantıda oturumlar devam ederken, İsrail'den katılan üye protesto edildi. UCLG Dünya Konseyi sırasında İsrail Yerel Yönetimler Birliği Dışişleri Dairesi Başkanı Shiri Steinhardt Sela toplantıya online olarak bağlandı. Bunun üzerine UCLG Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve salonda bulunan katılımcıların çoğunluğu toplantıyı terk ederek İsrail'i protesto etti. Başkan Altay ve çok sayıda katılımcı İsrailli üyenin konuşmasının sona ermesinin ardından salona döndü.

Uclg Toplantısında İsrailli Konuşmacı Protesto Edildi

Uclg Toplantısında İsrailli Konuşmacı Protesto Edildi

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber