KTSO Başkanlarından Gazeteciler Ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı

KTSO Başkanlarından Gazeteciler Ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. Yayınladıkları mesajda;

“Günümüzde son derece önemli ve zor bir görevi ifa eden basın yayın organları; farklı düşünce ve görüşlerin toplumda yer bulabilmesine ve kendini ifade edebilmesine olanak vererek, çağdaş toplumun özelliklerinin oluşmasına büyük katkı sağlamaktadır.

Basının; meslek ilkeleri ve kişilik haklarına saygı çerçevesinde, iletişim teknolojilerinin sunduğu imkanlardan maksimum seviyede yararlanarak, tarafsız, doğru ve hızlı haber akışı ile tüm dünyadaki gelişmeler hakkında herkesin haber alma ve bilgi edinme hakkını sağlamak gibi çok önemli bir görevi ve misyonu bulunmaktadır. Her zaman ve her yerde büyük bir özveriyle çalışan değerli basın çalışanlarını takdir ve tebrik etmemek mümkün değildir. İlimizin her alanda başarıya ulaşmasında, basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılığın ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmaların büyük katkı sağladığına inanıyoruz.

İletişim kavramının böylesine sınırları aştığı, bilginin sınırsız olduğu bir ortamda ilimizdeki basın yayın kuruluşlarımızda, gelişmelere kayıtsız kalmamakta, teknolojik gelişmelere de ayak uydurarak yaptıkları haberlerle ilimizin dünyaya açılan penceresi olmaktadırlar. Kentimizin yararına olacak her türlü çalışmada Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak basın mensuplarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz. Bu düşüncelerle her türlü şartta zorlu bir görev üstlenen ve her zaman büyük bir özveri ve toplumsal duyarlılık içinde görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, sağlık, başarı ve esenlikler diliyoruz."dediler.

 

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber