KTSO Personeli Behlül Topbaş İçin Veda Yemeği

KTSO Personeli Behlül Topbaş İçin Veda Yemeği

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Personeli Behlül Topbaş için veda yemeği düzenlendi.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Personeli Behlül Topbaş'a işten ayrılması ve kendi iş yerini açması nedeni ile veda yemeği düzenlendi.

Behlül Topbaş için düzenlenen veda yemeğine ;Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı M.Gökhan Alkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Celil Evcen, Bekir Coşgun, Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Eren, Ahmet Öztoprak, Mehmet İşçi ve KTSO Personeli katıldı. 
KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Alkan konuşmasında; “19 yıldan bu yana Odamıza emek veren ve birlikte çalıştığımız personelimizin işten ayrılması ve kendi işyerini açması nedeni ile hayırlı olsun temenni ve dileklerimizi iletmek amacıyla toplandık. Bundan sonraki hayatında sağlıklı mutlu huzurla dolu, sevdikleriyle güzel bir ömür dilliyorum. Bütün arkadaşlarım adına hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Gökhan Alkan, Meclis Başkanı Ahmet Çelik ve KTSO personeli tarafından işten ayrılan Behlül Topbaş'a günün anısına hediye takdim edilerek veda yemeği sona erdi.

KTSO Personeli Behlül Topbaş İçin Veda Yemeği

KTSO Personeli Behlül Topbaş İçin Veda Yemeği

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber