KTSO'da Devlet Malzeme Ofisi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

KTSO'da Devlet Malzeme Ofisi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda Devlet Malzeme Ofisi tarafından “Müşterin Kamu Olsun” Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay toplantı açılış konuşmasını yaparak; toplantının, alternatif pazar arayışı içerisinde olan üyelerimiz ile kamuyu buluşturarak farklı bir değer yaratması dileğinde bulundu.

Başkan Toktay'ın konuşmasının ardından; Mersin Devlet Malzeme Ofisi Müdürleri Levent Tuğ ve Cumali Küçük'ün toplantıyla ilgili sunum yaparak üyeleri bilgilendirdi.

Sunumda Devlet Malzeme Ofisi Ana statüsündeki faliyet konuları, müşteri talepleri ve satış istatistikleri dikkate alınarak katalog sisteminde yer alan tedarikçi firma ve ürün sayısının artırılması ve çeşitlendirilmesi amacıyla Tedarik Sistemin İyileştirilmesi ve Geliştirilmesi’ne yönelik çalışmalar üyelere anlatıldı.

Devlet Malzeme Ofisi Tedarikçisi olmanın, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ürün satabilmenin en kolay ve en güvenli yolu olduğu, DMO katolog sistemine girme koşulları ve bu sistemin tedarikçilere sağladığı avantajların tedarikçilere anlatılması, tanıtılması konusunda üyeler bilgilendirildi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber